Landing Party

Lépj be a Landing Party világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

A Landing Party egy aranyos és egyedi kirakós játék, amelyben meg kell akadályoznod, hogy az idegenek megszállják a bolygónkat. Ehhez 5 azonos típusú földönkívülit kell egy sorba helyezned. Ezáltal biztonságosan visszateleportálódnak a bolygójukra. Viszont óvatosnak kell lenned, ahhoz, hogy elrendezd őket, meg kell győződnöd arról, hogy el tudják érni azt a helyet, ahová tenni akarod őket, és hogy az utat nem állja el egy másik földönkívüli. Emellett az idegenek rendszeres időközönként teleportálódnak, és ez megzavarhatja azt, ahogyan a mezőt tervezed megszervezni. Ahhoz, hogy megállítsd egy idegen teleportálását, el kell blokkolnod a portált.

A Landing Party szórakoztató és egyszerű szabályokkal és nagyszerű grafikával számtalan órányi szórakozást kínál, különösen, ha egyre több és több idegen teleportál. Állítsd meg az idegenek invázióját a bolygónkon a Jatekokjatekok.hu oldalon, és szerezz magas pontszámot!

Hasonló játékok:

Tetszik a Landing Party? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.