Lab Of The Living Dead

Lépj be a Lab Of The Living Dead világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zombis játékok!

Amikor a zombik mindenhol ott vannak, csak egy kiút van, mégpedig a puszta akaraterő és a rendelkezésedre álló összes fegyver használata. A Lab Of The Living Dead játékban egy laboratóriumban rekedsz, ahonnan egy halálos vírus szabadult el, amely mindenkit körülötted gonosz zombivá változtatott. Ebben a helyzetben, még ha eleinte kissé vonakodva is, de fel kell venned a legközelebbi fegyvert, amit találsz, jelen esetben egy fejszét, és meg kell csinálnod a saját menekülési útvonaladat. És bár ez azt is jelentheti, hogy hátra kell hagynod az összes korábbi kollégádat, de már túl késő megmenteni őket.

Ahhoz, hogy elmenekülj ebből a halálos laboratóriumból, rengeteg küldetést kell teljesítened, és mindegyikben van egy-egy cél, amit teljesítened kell. Bár a győzelemhez szükséges feltételek eltérőek lehetnek, egy dolog ugyanaz marad, mégpedig az, hogy el kell pusztítanod a zombikat. Nagyon sok zombit. És minél többet játszol Lab Of The Living Dead, annál veszélyesebbek lesznek a zombik. De nem csak a zombik válnak veszélyessé. Minél jobban haladsz előre a labor különböző területein, annál nagyobb az esélye annak, hogy mindenféle jobb fegyvereket találsz, amiket használhatsz ezek ellen a rettenthetetlen ellenségek ellen. Így míg eleinte meg kell várnod, hogy a zombik közel kerüljenek hozzád, és a megfelelő pillanatban meglengetni a fejszédet, egy idő után több olyan fegyvert találsz, amelyekkel távolról is könnyedén elintézheted az ellenségeidet.

Találd meg az utat a szabadsághoz, amikor a Lab Of The Living Dead oldalon játszol Jatekokjatekok.hu és érezd jól magad.

Hogyan kell játszani

Ezt a játékot csak billentyűzet használatával lehet játszani. Használd a nyílbillentyűket a balra vagy jobbra mozgáshoz. A lefelé nyíl billentyű lenyomásával a fegyvereket kapd fel a földről, a szóköz billentyűvel pedig lőj.

Hasonló játékok:

Tetszik a Lab Of The Living Dead? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zombis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.