Knife Master

Lépj be a Knife Master világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Teszteld késdobáló képességeidet egy biztonságos térben a Knife Master, egy játékban, amelynek célja, hogy próbára tegye a célzóképességedet! Nézd meg jól a célpontokat, és dobd el az összes kést, amivel eltalálhatod őket.

Bár a játék alapfeltevése egyszerű, a célpontokat egyre nehezebb eltalálni, mivel azok elkezdenek mozogni, és mindenféle dolgokat tesznek, hogy elkerüljék a dobásaidat. És rendkívül óvatosnak kell lenned, mert egy elhibázott dobás azt jelenti, hogy a játéknak vége. Miközben megpróbálsz minél több pontot szerezni, nehéz döntés előtt állsz: célozd meg a céltábla közepét, hogy dupla pontot kapj, és kockáztasd, hogy elvéted, vagy menj biztosra, és kevesebb pontot kapsz. Szerencsére a Knife Master mindig elérhető a Jatekokjatekok.hu oldalon, és bármennyit gyakorolhatod a dobásaidat.

Gyakorold a dobásokat és szerezz pontokat a Knife Master oldalon.

Hasonló játékok:

Tetszik a Knife Master? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.