Klondike Solitaire Classic

Lépj be a Klondike Solitaire Classic világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb pasziánsz játékok!

AKlondike Solitaire Classic egyike azoknak a hihetetlen klasszikusoknak, amelyek sosem mennek ki a divatból. Ez egy olyan játék, ahol meg kell próbálnod kártyákat halmokra húzni, és biztosítani, hogy minden színnek legyen egy halma. Bár a koncepció egyszerűnek tűnik, nagy kihívást jelenthet, hogy minden színhez az összes kupacot kitöltsd, és itt jön a képbe a stratégiád.

A játék új verziója valójában azért elég vonzó, mert van időzítőd, így tudod, hogy mennyi időt töltöttél minden egyes menetben. AKlondike Solitaire Classic még ennél is tovább megy, hiszen lehetővé teszi a hangok engedélyezését vagy letiltását, valamint azt is kiválaszthatod, hogy egyetlen kártyát vagy 3 kártyát húzol egyszerre. Ez egy érdekes megközelítés, amit nem minden Solitaire változat tesz hozzá, de itt megvan. Ezzel a pasziánsz variánssal hozzáférhetsz a statisztikáidhoz is. Ezek közé tartozik a legrövidebb és leghosszabb teljesítési idő, a legalacsonyabb/legmagasabb pontszám, a megnyert játékok és a nyertes százalék. Ha akarod, vissza is állíthatod a haladásodat és a statisztikáidat.

AKlondike Solitaire Classic nagyon jó munkát végez az egyik nagy klasszikus modernizálásában, amelyet mindenki szeret. Ha szenvedélyesen szereted a nagyszerű, szórakoztató és izgalmas játékokat, amelyeket öröm játszani, próbáld ki aKlondike Solitaire Classic most azonnal, csak a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Válassza ki a kártyákat az egér bal gombjával, és tartsa lenyomva, hogy a kártyákat egyik kupacból a másikba helyezze. Ha mobilkészüléket használsz, ugyanezek az elvek érvényesek, de ahelyett, hogy az egérrel választanád ki a kártyákat, a képernyőre kell koppintanod.

Hasonló játékok:

Tetszik a Klondike Solitaire Classic? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a pasziánsz játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.