Klondike Classic Solitaire

Lépj be a Klondike Classic Solitaire világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb pasziánsz játékok!

Klondike Classic Solitaire egy csodálatos pasziánsz változat, saját, gyönyörű csavarokkal. A játék fő célja, hogy a felmenő színsort követve mind a 4 alapot kitöltsd. Azonban ezeket a csökkenő színsorozatokat tetszőleges számú kártyával bármelyik másik halomba áthelyezheted. Ha akarod, a halmot egy új cellába is áthelyezheted, ha akarod.

A játék csak a szabad cellákon engedi meg, hogy királyokat adj hozzá, ezért erre kell koncentrálnod. Játék közben húzhatsz egy kártyát, ha már nincs több lépés a táblán. Klondike Classic Solitaire egy csodálatos megközelítést ad a pasziánsz élményéhez, és újra és újra lejátszhatod ezt a csodálatos játékot. Ettől lesz igazán szórakoztató, és a végén el fogsz ámulni azon, hogy mennyire szórakoztató tud lenni.

Lehetőség van újrajátszásra, csak azért, hogy megpróbálj jobb pontszámot elérni. Klondike Classic Solitaire elérhető a Jatekokjatekok.hu oldalon, és számtalanszor játszhatod, hogy megpróbáld elérni a lehető legjobb pontszámot. Próbáld ki te is, és el fogsz ámulni az élménytől!

Hogyan kell játszani

Használd az egeret a kártyák kiválasztásához, ha PC-t használsz, vagy koppints a képernyőre, ha mobil eszközt használsz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Klondike Classic Solitaire? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a pasziánsz játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.