Kiss, Marry, Hate Challenge

Lépj be a Kiss, Marry, Hate Challenge világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb barbie játékok!

Kevin élete megfordult, mióta átiratkozott a város legmenőbb iskolájába, és csatlakozott a focicsapathoz. Most hirtelen a lányok nyüzsögnek körülötte. Három újdonsült barátnője szeretné tudni, hogy el tudják-e nyerni az örökké népszerű új fiú szívét, ezért kitalálnak egy versenyt! Mindegyikük eldönti, hogy milyen stílusú ruhát szeretne, és a legjobb divatbemutatót rendezi meg Kevinnek. Vajon az egyik lány lesz az ízlése?

Ez a lányoknak szóló népszerű játék rengeteg szórakozást nyújt, és arra ösztönzi a játékosokat, hogy öltöztessék fel ezeket az aranyos karaktereket. Egyikük grunge rock stílusban, másikuk soft girl stílusban, végül pedig vagány iskoláslány stílusban fog öltözni, miután kifosztották a szekrényeiket a tökéletes megjelenésért - természetesen a megfelelő smink kíséretében! Ez nem teljes kiegészítők nélkül, például szemüveg, táska és ékszerek nélkül, amelyek hozzáadják a különleges befejező simításokat. Ezután Kevinre kerül a sor a zsűrizéssel - ő fogja meglepni őket azzal, hogy kiválasztja, kit szeretne megcsókolni, feleségül venni vagy gyűlölni! Játszd ezt a vicces és lenyűgöző játékot még ma, amit biztosan élvezni fogsz!

Készen állsz a Kiss Marry Hate kihívásra? Akkor gyerünk lányok, csatlakozzatok ehhez a nagyszerű öltöztetős játékhoz, és gyertek vissza még több lányos játékért, amit csak nektek találtak ki!

Hasonló játékok:

Tetszik a Kiss, Marry, Hate Challenge? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a barbie játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.