King Solitaire

Lépj be a King Solitaire világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb pasziánsz játékok!

King Solitaire egy egyszerű pasziánsz játék, ahol a célod, hogy azonos színű kártyákból rakásokat hozz létre. A játék menete az, hogy megpróbálsz egy olyan számot hozzáadni, amelyik rosszabb, mint a táblán lévő, és amelyiknek más színű a színe is. Ez egy remek módja annak, hogy próbára tedd a képességeidet, és ha akarod, kártyákat is visszavehetsz, ami hozzájárul az élményhez.

A játék azt is nyomon követi, hogy hány lépést tettél, hogy mindent befejezz, és van időzítő és eredményjelző is. Ez lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse magát, amennyire csak tudja, és ez is hozza a nagyon élvezetes és kifizetődő élményt.

Minden alkalommal, amikor a King Solitaire oldalon játszol, más táblával kezdesz, így a lehetőségek határtalanok. A King Solitaire biztosan nagyon szórakoztatónak találod majd, hiszen mindig van valami klassz és újdonság, amit élvezhetsz. Ha szereted a pasziánsz játékokat, vagy csak a kártyajátékokat általában, a King Solitaire egy kellemes csavart hoz, és valóban új utakat akarsz találni, hogy javítsd a pontszámodat. Próbáld ki most rögtön a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd jól magad egy szórakoztató, izgalmas pasziánsz élményben.

Hogyan kell játszani

A játékelemekkel való interakcióhoz használd a bal egérgombot, ha PC-t használsz. Ha mobileszközön játszol, akkor a képernyőre kell koppintanod a játékkal való interakcióhoz.

Hasonló játékok:

Tetszik a King Solitaire? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a pasziánsz játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.