Jumpy Helix

Lépj be a Jumpy Helix világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Ereszkedj le a toronyról a Jumpy Helix, egy gyors tempójú játékban, amit a Jatekokjatekok.hu oldalon játszhatsz. A könnyen megjegyezhető szabályoknak és az egyszerű irányítási sémának köszönhetően a Jumpy Helix egy olyan játék, amelyet rövid ülések alatt játszhatsz, és megpróbálhatod megdönteni a legmagasabb pontszámodat. Ebben a játékban egy pattogó labdát irányítasz, és csak annyit kell tenned, hogy a tornyot úgy irányítod át, hogy a pattogó labda beférjen a résbe, ami tovább vezet lefelé, és ki kell kerülnöd az összes veszélyt is, ami az utadba kerül.

Természetesen minél lejjebb mész, annál nehezebbé válnak a dolgok, és a reflexeidnek készen kell állniuk arra, hogy elkerülj és elmenekülj az összes veszély elől. Szerencsére, ha sikerül sok emeletet megtisztítanod, akkor kapsz néhány pillanatnyi legyőzhetetlenséget, amivel átgázolhatsz minden veszélyen, ami az utadba kerül. A grafika is segít abban, hogy lássuk, hol lehetnek a veszélyek, de csak a reflexeink állnak közénk, és nem kell újraindítani a játékot.

Szerezz magas pontszámot, amikor a Jumpy Helix oldalon játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd jól magad.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot, és mozgasd az egeret balra vagy jobbra a labda tájolásához. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőt, és húzd az ujjadat balra vagy jobbra, hogy a labdát mozgasd a képernyőn.

Hasonló játékok:

Tetszik a Jumpy Helix? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.