Jigsaw

Lépj be a Jigsaw világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb jigsaw játékok!

Párosítsd a táblán szétszórt figurákat, és találd ki, milyen fantasztikus képet alkotsz, amikor a Jigsaw oldalon játszol. A legtöbb játékhoz bizonyos fokú türelemre van szükség, de a kirakós játékok általában ezt a fontos tulajdonságot teszik próbára a leginkább, hiszen folyamatosan pásztáznod kell a táblát, és szem előtt kell tartanod az összes lehetséges kombinációt, ami ebből adódhat. És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy egyes darabok nagyon hasonlítanak egymásra, így a szemednek különösen élesnek kell lennie ahhoz, hogy észrevegye a különbségeket.

AJigsaw egy időzítőt is beépített, ami egy kicsit feldobja a játékot, és biztosítja, hogy ne tartson túl sokáig a megoldás megtalálása. Emellett a játékban van egy nagyítás és kicsinyítés funkció is, amivel más szemszögből is megnézheted a problémát, ami mindig segít.

Rakd össze az összes darabot a Jigsaw oldalon, és játssz egy újabb szórakoztató kirakós játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hasonló játékok:

Tetszik a Jigsaw? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a jigsaw játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.