Jewel Shuffle

Lépj be a Jewel Shuffle világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb match 3 játékok!

Jewel Shuffle egy klasszikus párosítós játék, de ez egy olyan párosítós játék, amely, ahogy a cím is sugallja, tele van mindenféle felbecsülhetetlen értékű ékszerekkel. A Jewel Shuffle a gyémántoktól kezdve mindenféle más drágakövekig vizuális ünnep mindenkinek, aki szereti a csillogó dolgokat. A grafika azonban csak az egyik aspektusa a játéknak, mert bár a játék beállítása káprázatos, a játékmenet az, ami miatt mindig visszatérsz a Jewel Shuffle oldalra.

A Jewel Shuffle célja, hogy a képernyőn lévő ékköveket úgy mozgasd, hogy legalább három azonos típusú ékszer legyen egy sorban. Bár elsőre ez elég könnyűnek tűnhet, de ha a legnagyobb pontszámokat akarod elérni, némi stratégiát kell alkalmaznod a táblán való mozgáshoz, mert minden egyes elem, amit eltávolítasz a tábláról, szabaddá teszi az utat a többi számára, hogy az üres helyre essenek. Ez biztosítja, hogy a tábla konfigurációja folyamatosan változik, így ha ezt nem veszed figyelembe, gyorsan elveszhetsz az ebből következő változásokban. Egy másik szempont, amit figyelembe kell venned, amikor azt fontolgatod, hogy melyik mérkőzéseket választod, a táblán található különleges tárgyak. Amint sikerül velük egyezést elérned, különböző hatásokat alkalmazhatnak, például felrobbantanak más tárgyakat egy rövid sugarú körben körülöttük, vagy egy másikat, amelyik csak egyenes vonalban eltakarítja a tárgyakat.

Ahogy folyamatosan találsz találatokat, és megtisztítod a táblát, a képernyő tetején lassan megtelik egy sáv. Amint ez a sáv megtelik, a következő szintre jutsz, és folytathatod a kalandodat a Jewel Shuffle oldalon.

Élvezze a pihentető match 3 élményt a Jatekokjatekok.hu oldalon, és szórakozzon a Jewel Shuffle oldalon.

Hogyan kell játszani

Használd az egér bal gombját az ékkövek kiválasztásához és mozgatásához felfelé, balra, jobbra vagy lefelé. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Jewel Shuffle? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a match 3 játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.