Insta Princesses Autumn Fair

Lépj be a Insta Princesses Autumn Fair világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb öltöztetős játékok!

Noha nehéz lehet tudni, hogyan öltözzön az évnek ebben az időszakában, rengeteg olyan ruhadarab létezik, amely a fullasztóan forró nyári napoktól a hidegebb őszi estékig elviszi Önt.

De ezeket a hercegnőket semmi sem állíthatja meg abban, hogy fenomenálisan nézzenek ki, még a kinti időjárás sem. Az ősz beköszöntével úgy döntöttek, hogy néhány irigylésre méltó őszi ruhával lepik meg a közösségi média követőiket.

De az ősz nem jön egyedül, jönnek az őszi események és ünnepségek is. A Halloween is ezek közé tartozik, ezért a hercegnők úgy döntöttek, hogy a valaha látott legijesztőbb tökökkel lepnek meg minket.

Kezdd azzal, hogy megtisztítod a tököt. Ezután válaszd ki a kedvenc mintádat. Választhatsz kísérteties arcot vagy vidámat. Ezután jön a neheze: vágd ki a tököt. Ne felejtsd el meggyújtani a gyertyát, hogy a tök életre keljen. Helyezd el olyan helyre, hogy minden járókelő észrevegye. Ugye milyen jó móka a Halloween?

Hasonló játékok:

Tetszik a Insta Princesses Autumn Fair? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a öltöztetős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.