Idle Miner Space Rush

Lépj be a Idle Miner Space Rush világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb .io játékok!

Csatlakozz egy epikus utazásra a társaságoddal, miközben célba veszed a végső nyereményt - az aranyláz a Holdon! A Jatekokjatekok.hu meghívja a játékosokat, hogy csatlakozzanak az izgalmas versenyhez, hogy értékes nyersanyagokat nyerjenek ki a Hold felszínéről a Idle Miner Space Rush, egy ingyenes online többjátékos bányászjátékban. Készülj fel arra, hogy az űr mélyére merülj, és mérhetetlen gazdagságot fedezz fel, miközben a világ minden tájáról érkező játékosokkal versenyzel a kozmikus uralomért. A Idle Miner Space Rush, a játékosok feladata, hogy kiépítsék és bővítsék bányászati tevékenységüket a Hold felszínén, fejlett technológiát és stratégiai tervezést alkalmazva, hogy maximalizálják termelékenységüket és nyereségességüket.

Miközben az űrbányászat kihívásai között navigálsz, számtalan akadállyal és lehetőséggel találkozol, amelyek próbára teszik erőforrás-gazdálkodási képességeidet és stratégiai ügyességedet. A legjobb bányászati helyszínek felkutatásától kezdve a termelési láncok optimalizálásáig minden döntésed hatással lesz a műveleted sikerére. Meg tudsz-e felelni a kihívásnak, és győztesen kerülsz ki a kozmikus bányászat gyilkos világából? Fogj össze játékostársaiddal, és köss szövetségeket, hogy növeld a siker esélyeit a Idle Miner Space Rush oldalon. Egyesítsd erőforrásaidat, oszd meg értékes ismereteidet, és koordináld erőfeszítéseidet, hogy legyőzd az űrkutatás kihívásait, és egy jövedelmező birodalmat építs a Hold felszínén. Csapatmunkával és együttműködéssel az ég - vagy inkább a kozmosz - a határ!

Szedd össze a társaságodat, és készülj fel egy kozmikus méretű kalandra a Idle Miner Space Rush oldalon: Jatekokjatekok.hu. Vágj bele az űrbányászatba, és tedd le a tétet a Holdra irányuló aranylázban még ma a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Mozogj a WASD vagy a nyílbillentyűkkel, vagy nyomd meg a bal egérgombot és mozgasd az egeret a mozgás irányának irányításához. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre, és mozgasd az ujjadat a képernyőn a mozgás irányításához.

Játsszon más játékokat a Ubisoft sorozatból:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Rabbids Volcano Panic
 3. Stack
 4. For Honor Warriors io
 5. All-Star Blast!
 6. Might & Magic Armies
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Hasonló játékok:

Tetszik a Idle Miner Space Rush? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a .io játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.