Hydro Storm 2

Lépj be a Hydro Storm 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb versenyzős játékok!

Valószínűleg játszottál már versenyjátékokkal, de talán még nem játszottál vízen játszódó versenyjátékokkal. A Jatekokjatekok.hu oldalon intenzív vízi versenyeket élhetsz át, ahol a jetskik helyettesítik az autókat vagy a motorokat, amikor a Hydro Storm 2 játékkal játszol. A Hydro Storm 2 versenyek pedig egy másik új elemet is hoznak az általad talán már ismert játékokhoz, mégpedig azt, hogy a jetskik pusztító fegyverekkel vannak felszerelve, amelyekkel előnyre tehetsz szert a többi versenyzővel szemben. Természetesen ugyanazok a fegyverek, amelyek hatalmas előnyöket biztosíthatnak számodra, a Hydro Storm 2 összes versenyzője számára is rendelkezésre állnak, így ezt mindig figyelembe kell venned, miközben eszeveszetten száguldozol a hullámokon.

A Hydro Storm 2 minden egyes járműve nemcsak egyedi jellemzőkkel rendelkezik, mint például a végsebesség és a kezelhetőség, hanem különböző fegyverekkel is fel vannak szerelve. Így kiválaszthatod azt, ami a legjobban illik az egyedi stílusodhoz és preferenciáidhoz. Talán egy nagyon gyors jetskit szeretnél, aminek alacsonyabb az életereje, vagy egy vízi tankot, ami tűzerővel és egészséggel kompenzálja azt, ami a sebességéből hiányzik. A rendelkezésedre álló arzenál géppisztolyoktól, gránátoktól, de rakétáktól és egyéb robbanószerkezetektől is terjed. Légy résen a ládák után, amelyek a Hydro Storm 2 tengereken hemzsegnek, és töltsd fel a fegyverkészletedet. A fegyverládák mellett pedig vannak olyan ládák is, amelyek megjavítják a jetski-det, ezért ezeket mindenképpen keresd meg, ha túl sok bejövő sérülést szenvedtél el. A fegyverkezelés mellett a különböző platformokat is kihasználhatod, amelyek a szükséges sebességnövelést adják neked. Használd ezeket akár arra, hogy utolérd a többi versenyzőt, és sokkal nagyobbá tedd a távolságot közted és közöttük.

Tapasztald meg az akciódús versenyzést egy egyedi és érdekes forgatókönyv szerint, a viharos tengereken, ha játszol a Hydro Storm 2 oldalon Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

A WASD vagy a nyílbillentyűkkel irányítsd a jetski-t, a Z billentyűvel vagy az egér bal gombjával lőj az elsődleges fegyvereddel, az X billentyűvel vagy az egér jobb gombjával pedig a másodlagos fegyvereddel.

Hasonló játékok:

Tetszik a Hydro Storm 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a versenyzős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható