Hunter Assassin 2

Lépj be a Hunter Assassin 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb akció játékok!

Sajátítsd el a lopakodás művészetét, és szüntess meg minden célpontot, amikor a Hunter Assassin 2 oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. Hunter Assassin 2 különböző szinteken vezet keresztül, ahol a gondos tervezés a továbbjutás kulcsa, mert az ellenség halálos, és ha kiszúrnak, gyorsan kiiktatnak. Szóval ne feledd, a lopakodás a kulcs.

Ahogy haladsz előre a játékban, különböző kihívásokkal fogsz találkozni, de szerencsére a játék irányítása nagyon egyszerű, így csak az általános stratégiáddal kell foglalkoznod, hogy győzz, és nem kell a gyors reflexeidre hagyatkoznod, hogy kijuss egy nehéz helyzetből. A karaktered mozgatásához a színpadon csak annyit kell tenned, hogy rákattintasz arra, amerre menni szeretnél, és a karaktered a legrövidebb úton fog eljutni a kívánt célhoz.

Egy idő után a taktikai elméd átveszi az irányítást, és elkezdesz bérgyilkosként gondolkodni, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban végigmész a pályákon, mint korábban. És minél több ellenséget iktatsz ki, annál több érmét fogsz keresni, amivel különböző fejlesztéseket vásárolhatsz.

Játssz egy másik klassz akciójátékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, ha kipróbálod a Hunter Assassin 2 címet, és érezd jól magad.

Hasonló játékok:

Tetszik a Hunter Assassin 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a akció játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.