Huggy Wuggy Shooter

Lépj be a Huggy Wuggy Shooter világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb fnaf játékok!

Túlélni a kíméletlen animatronika ellen az FNAF univerzumból, amikor játszol Huggy Wuggy Shooter. Szerencsére egy egész arzenál áll rendelkezésedre, hogy megküzdj ezekkel a könyörtelen ellenségekkel, ami egy kicsit eltér attól a játékmenettől, amihez már hozzászoktál, amikor egy Five Nights at Freddy's játékkal játszol. Ezúttal ugyanis minden feléd közeledő animatronicnak golyózáporral kell megküzdenie, ha el akar kapni téged. De még ha fegyverekkel is védekezhetsz az animatronikus fenyegetések ellen, a horror hangulata továbbra is jelen van a Huggy Wuggy Shooter.

A Huggy Wuggy Shooter minden egyes fegyvere más stratégiát kíván az ellenfelek elintézéséhez, de egyformán pusztítóak. Amíg megmarad az eszed, az előtted álló ellenségeknek esélyük sincs. Sok összpontosításra van szükség ahhoz, hogy felismerd, mi leselkedhet esetleg az árnyékban, de egy fegyver a kezedben talán adhat némi nyugalmat a rád ugró fenyegetésekkel szemben. A Huggy Wuggy Shooter fenyegetések ismerősek mindenkinek, aki élvezte a Five Nights at Freddy's játékokat, így ha rajongója vagy ennek a sorozatnak, akkor tényleg érdemes megnézned a Huggy Wuggy Shooter. Az pedig, hogy képes vagy visszavágni ezeknek az animatronikusoknak, üdvözlendő változatosság lehet.

Készítsd elő a fegyvereidet, és készülj fel a Five Nights at Freddy's világának animatronikusai elleni harcra, amikor a Huggy Wuggy Shooter oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Az egérrel nézz körül és célozz, a WASD billentyűkkel pedig mozgasd a játékos karakteredet. A Shift billentyű lenyomásával futhatsz, a bal egérgombbal lőhetsz, a jobb egérgombbal pedig célozhatsz. Az egérkerékkel válthatsz a rendelkezésre álló fegyverek között. Az R segítségével újratöltheted a fegyvered, az F segítségével késsel támadhatsz, a G-vel gránátot dobhatsz, a T-vel pedig megvizsgálhatod a fegyvert.

Játsszon más játékokat a Five Nights at Freddy's sorozatból:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Five Nights at Freddy’s 4

Hasonló játékok:

Tetszik a Huggy Wuggy Shooter? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a fnaf játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható