Hot Dog Bush

Lépj be a Hot Dog Bush világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb főzős játékok!

A tökéletes hamburgert elkészíteni nem könnyű feladat, de ha az Amerikai Egyesült Államok korábbi elnöke vagy, a dolgok még bonyolultabbá válnak. Az ügyféllista nem mindennapi, szóval... sok sikert kívánok!

George W. Bush elnöksége véget ért, de vajon mi lesz a következő pályaválasztása? Nos, egyelőre hot dogokat fog árulni az éhes New York-i embereknek! Nézze meg a vásárlók étkezési kéréseit a feje fölött, és készítse el a hot dogokat a kérésnek megfelelően. Ne süsd túl a hotdogokat, különben ki kell dobnod őket. A minél gyorsabban szolgáld fel a jobb borravaló érdekében, és ne hagyd, hogy a vásárlók túl sokat várakozzanak, különben elmennek. Érd el a napi célodat, és dolgozz fel a Bronxból a Wall Streetre! Ahogy haladsz előre, egyre több menü válik elérhetővé. Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy a város legjobb hotdogos standját vezesd?

Készítsd el a hot dogokat és más típusú ételeket a vásárlói megrendelések alapján, majd vagy kattints, vagy húzd az ételt a sütéshez és a vásárlók kiszolgálásához. Ne felejtsd el elérni az egyes szintek célmennyiségeit, hogy továbbléphess a következő szintre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Hot Dog Bush? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a főzős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.