Hidden Magic OG

Lépj be a Hidden Magic OG világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb elrejtett tárgyas játékok!

A Jatekokjatekok.hu oldalon található rejtett tárgyas játékban az a feladatod, hogy segíts az alkimistának megtalálni a képernyő alján elhelyezett összes fontos tárgyat. A mágikus dolgokban az idő a legfontosabb, ezért elég gyorsnak kell lenned, mert ha túl sokáig tart, akkor újra kell kezdened a szintet. Szerencsére a Hidden Magic OG részletes 3D-s környezetében elég könnyű eligazodni, és még ha nem is találod meg az összes tárgyat a megadott időn belül, a Jatekokjatekok.hu oldalon bármikor megpróbálhatod újra. A kihívás így is megmarad, és a tárgyak megtalálásának öröme és izgalma mindig megmarad.

A Hidden Magic OG 42 szintjén keresztül mindenféle tárgyakat kell megtalálnod, a bájital-összetevőtől kezdve a mindenféle fiolákig, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az alkimistának bármilyen titokzatos folyamatot be kell fejeznie. Csak egy türelmes játékos lehet sikeres a Hidden Magic OG játékban, de ha esetleg nem is kezded türelmes emberként, a Hidden Magic OG segíthet abban, hogy jobban megnyugodj. Elvégre a Hidden Magic OG atmoszférája eléggé megnyugtató, és akár egy tündérmesére vagy más hasonló fantasztikus történetre is emlékeztethet. A stilizált 3D-s grafika is segít elmerülni ebben a világban.

Keress rejtett tárgyakat, teszteld térlátási képességeidet és érezd jól magad, amikor a Hidden Magic OG oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal válaszd ki a keresendő tárgyakat. Nyomd meg a bal egérgombot, és mozgasd az egeret a kamera mozgatásához. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőt a tárgyak kiválasztásához, és húzd a kamerát az ujjaddal.

Hasonló játékok:

Tetszik a Hidden Magic OG? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a elrejtett tárgyas játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.