Hidden Cats: Detective Agency

Lépj be a Hidden Cats: Detective Agency világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb elrejtett tárgyas játékok!

Találd meg az elrejtett macskákat úgy, hogy különösen figyelsz a környezetre, nyomokat találsz és követed az összes nyomot, amikor a Hidden Cats: Detective Agency oldalon Jatekokjatekok.hu játszol. Engedd meg magadnak, hogy elmerülj ebben a gyönyörűen stilizált világban, amely egyedi és érdekes hangulatot teremt, és érezd az izgalmat, hogy megtaláld az összes macskát a helyszínen. Ahogy az ezektől a rendkívül intelligens teremtményektől elvárható, a Hidden Cats: Detective Agency macskák mindenféle helyen megbújnak, és csak a legkitartóbb és legtürelmesebb macska detektívek lesznek képesek mindannyiukat megtalálni.

Akár egy halom narancs alá kell nézni, akár valaki mögé kell nézni, akár csak kiszúrni egy jól elrejtett, szinte álcázott cicát, a Hidden Cats: Detective Agency mindig kihívást jelent, és figyelmesnek kell lenned, ha sikerrel akarsz járni. Ha pedig úgy látod, hogy nehezen találsz meg egy macskát, kérhetsz a játéktól egy nyomot. A nyom nem fogja egyenesen megmutatni neked a macska helyét, de a megfelelő irányba kell vezetnie téged. Ahogy Faye bőrébe bújsz, és hűséges és barátságos macskatársad, Carrot segítségével mindketten együtt fogtok elindulni egy szórakoztató utazáson, hogy megtaláljátok az összes elrejtett macskát.

Fedezd fel a gyönyörű városokat és találd meg az összes elrejtett macskát, amikor a Hidden Cats: Detective Agency játékkal játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal válaszd ki a macskákat a képernyőn, vagy lépj kapcsolatba a játék egyéb elemeivel (a jelenet különböző tárgyai vagy a Clue gomb).

Hasonló játékok:

Tetszik a Hidden Cats: Detective Agency? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a elrejtett tárgyas játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható