HexAquatic Kraken

Lépj be a HexAquatic Kraken világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb match 3 játékok!

Utazz el a titokzatos és mesés mélységekbe, amikor a HexAquatic Kraken oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu, és teszteld térlátási képességeidet. A HexAquatic Kraken játékban gyorsan át kell pásztáznod a hatszög alakú rácsot, és össze kell kapcsolnod az összes azonos típusú vízi állatot. Vigyázz azonban a fent említett gyorsan szóra, mert a pályáknak időlimitjük van, és ha túl sokáig tart, újra kell kezdened. Például már a HexAquatic Kraken második szintjén le kell győznöd egy hatalmas krakent, aki nem hagyja, hogy időt szakíts az összeillő állatok megtalálására. Szóval szkennelj gyorsan, ha folytatni akarod az utadat.

Szerencsére nem kell minden szinten hatalmas mitikus szörnyeket legyőznöd, egyes szinteken csak egy bizonyos pontmennyiséget kell elérned, vagy egy bizonyos számú állatot, például 20 cápát kell eltalálnod. Az a tény, hogy minden egyes szint új kihívásokat hozhat, frissen tartja a HexAquatic Kraken élményét, és az, hogy a szabályok folyamatosan változnak, mindig találgatni fogsz. Az állandó alkalmazkodás szükségessége új kihívást hoz az ilyen típusú játékba, a gyönyörű víz alatti hátterek és témák pedig mosolyt csalnak az arcodra.

Szerezzen magas pontszámot és szórakozzon a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játsszon a HexAquatic Kraken.

Hogyan kell játszani

Az egér bal gombjának megnyomásával jelölje ki a jószágokat, és a gomb lenyomva tartásával húzzon egy vonalat a megfelelő állatok közé. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre, és tartsd lenyomva az ujjadat helyette.

Hasonló játékok:

Tetszik a HexAquatic Kraken? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a match 3 játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.