Heroes of Match 3

Lépj be a Heroes of Match 3 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb match 3 játékok!

Üdvözöljük az izgalmas Heroes of Match 3 univerzumban! Merülj el az édes történelem eme izgalmas és gyönyörű világában. Ismerd meg a szórakoztató középkori karaktereket, és hagyd, hogy a hangulat elrepítsen ebbe a letűnt korba. Békítsd meg Harmadik Donuttan királyt, és segíts neki visszaszerezni a trónt úgy, hogy három édességet illesztesz egy sorba, és sok finom kombinációt hozol létre. Bátorságod bizonyításával akár a királysága örökösévé is válhatsz. Egy szerény alattvaló élete mindig tele van kalandokkal, és a Heroes of Match 3 számos izgalmas kihívást nyújt neked a különböző rejtvényekkel és versenyekkel.

Szerezz bónuszokat a napi feladatok teljesítésével, játssz barátaiddal vagy más játékosokkal a világ minden tájáról. Élvezd a lebilincselő történetet, sok hőssel és drámai történettel, és hagyd, hogy a szemet gyönyörködtető grafika és a szórakoztató játékmenet számtalan órányi szórakozást nyújtson. Úton vagy? Semmi gond! A Heroes of Match-3 automatikus mentésével bárhonnan játszhatsz a haladás automatikus mentésével. Most pedig indulj bátor lovag! Jól fogsz szórakozni!

Hasonló játékok:

Tetszik a Heroes of Match 3? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a match 3 játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.