Henry Stickmin Fleeing The Complex

Lépj be a Henry Stickmin Fleeing The Complex világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb henry stickmin!

Míg a klasszikus Henry Stickmin-sorozat legtöbb játékában megpróbálsz ellopni valamit vagy betörni egy épületbe, a Henry Stickmin Fleeing The Complex játékban egy szigorúan titkos létesítményből kell megszöknöd. És ami igazán kiemeli a Henry Stickmin Fleeing The Complex -t a sorozat többi részéből, az az a tény, hogy egy helyett két karaktert irányíthatsz, különböző egyedi és furcsa forgatókönyvekben. Ahogyan azt valószínűleg már sejthetted, ez egy teljesen új szintre emeli a komplexitást és a lehetőségeket az amúgy is szokatlan forgatókönyvekhez, amelyekkel a sorozat korábbi részeiben találkozhattál.

Persze, mivel a két karakter vezetése teljesen egyedi a sorozat ezen játékában, ez sokkal kiszámíthatatlanabbá teszi a lehetséges eseményeket, és ha azt hitted, hogy soha nem tudtad, mire számíthatsz az akciótól az előző részekből, akkor készülj fel még több meglepetésre, amikor kipróbálod a Henry Stickmin Fleeing The Complex. A két karakter vicces és érdekes módon lép kölcsönhatásba egymással, és még ha az első néhány próbálkozásnál nem is sikerül elmenekülnöd, a kijutáshoz vezető út mindig szórakoztató, különböző meghökkentő lehetőségek közül választhatsz. És minden egyes döntésednél végig kell gondolnod, hogy az hogyan hat mindkét karakterre.

Ahogy próbálsz kiszabadulni, rengeteg különböző lehetőséget próbálsz ki, mindegyik a maga eseményeit hozza magával, és olyan útra visz, aminek a kimenetelét igazán el sem tudod képzelni. A sorozat előző játékának stílusában a Henry Stickmin Fleeing The Complex egyfajta interaktív filmként játszódik, és bizonyos helyeken te választhatod ki, hogy milyen irányba szeretnéd, hogy az akció menjen. Megpróbálhatod megtámadni az őröket, mögéjük lopakodni, használhatod az eszed vagy az erőszakot, és a kettő között bármit.

Próbálj meg megszökni a létesítményből, amikor a Henry Stickmin Fleeing The Complex oldalon játszol Jatekokjatekok.hu és érezd jól magad!

Hogyan kell játszani

Az interakcióhoz és a lehetőségek kiválasztásához a bal egérgombot kell használnod. Ha mobileszközön játszol, koppints a képernyőre a kipróbálni kívánt opció felett.

Játsszon más játékokat a Henry Stickmin sorozatból:

  1. Henry Stickmin Infiltrating The Airship
  2. Henry Stickmin Stealing The Diamond
  3. Henry Stickmin Breaking The Bank
  4. Henry Stickmin Escaping The Prison

Hasonló játékok:

Tetszik a Henry Stickmin Fleeing The Complex? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a henry stickmin kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható