Hearts Popping

Lépj be a Hearts Popping világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb valentin-nap játékok!

Játssz egy pihentető játékot, és pukkantsd ki a buborékokat ebben a kedves játékban, amely épp a szerelem évszakához érkezett. Hearts Popping egy olyan játék, amelyet szórakoztató játszani Valentin-napon, mert sok szívet tartalmaz, és nem túl bonyolult, ami lehetővé teszi, hogy gondolj arra a személyre, akit szeretsz.

A Hearts Popping játékban csak annyit kell tenned, hogy rákattintasz azokra a körökre, amelyeken egy szív van, és élvezed a kielégítő buborékpukkanást, ami utána következik. És minél gyorsabban meglátod és kipukkasztod a szívvel ellátott buborékot, annál több pontot kapsz. Minél lassabb vagy, annál kevesebb pontot kapsz. Ha pedig olyan buborékot választasz ki, amelyen nincs szív, a pontszámod 100 ponttal csökken. Hearts Popping Számos szinten játszhatsz, és mindegyiknek egyedi a kialakítása.

Játssz szerelem témájú játékokat a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd jól magad!

Hasonló játékok:

Tetszik a Hearts Popping? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a valentin-nap játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.