Heart Star

Lépj be a Heart Star világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb 2 fős játékok!

A Heart Star oldalon egyfajta szerelmi nagykövetként lépsz fel, és mindkét karaktert ugyanarra a pontra kell juttatnod, hogy továbbléphessenek - természetesen együtt - a következő szintre. Ehhez együtt kell működnöd egymással, és át kell venned az irányítást mindkét karakter felett, hogy elérd a célodat.

Az aranyos grafika, a vidám zene és a méltó feladat, amit megpróbálsz teljesíteni, valami olyasmi, ami arra késztet, hogy a végéig lásd ezt a kalandot. Emellett a szórakoztató rejtvények, amelyek a történet előrehaladtával egyre nehezebbé válnak, arra késztetnek, hogy visszatérj a folytatásért.

Játssz a Heart Star, egy szórakoztató kirakós játékkal, ahol az együttműködés a kulcs, a Jatekokjatekok.hu oldalon, és indulj el egy epikus utazásra két szerethető karakterrel.

Hasonló játékok:

Tetszik a Heart Star? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a 2 fős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.