Healing Rush

Lépj be a Healing Rush világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Készülj fel arra, hogy egy orvos bőrébe bújj, amikor a Healing Rush oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. Készülj fel arra, hogy egyik betegtől a másikig menj, szerezd be a problémáikra megfelelő gyógyító elemeket, hordozd őket, és győződj meg róla, hogy egészségesen távoznak. Minden egyes beteg, akit sikerül meggyógyítani a betegségükből, jutalmat ad a kórháznak, és minél többet játszol, és minél több beteget kezelsz, annál inkább szükség van arra, hogy megbizonyosodj arról, hogy bővíted a kórház létesítményeit ezekkel a jutalmakkal. Ha eleinte egyszerre egy vagy két beteget kapsz, a nap előrehaladtával egyre nagyobb tömeg érkezik, és a rendelkezésedre álló egyetlen kórházi ágy nem lesz elég, ha azt akarod, hogy minden egyes személynek meg tudd adni azt az orvosi segítséget, amire szüksége van.

Minden beteg, aki átlépi a Healing Rush kórház ajtaját, valamilyen betegséggel küzd, és rajtad múlik, hogy megfelelő kezelést nyújts nekik. Természetesen nem hagyhatod, hogy mindenki, aki megérkezik, csak úgy leüljön ugyanarra a helyre, és az embereket egy szabad ágyhoz kell vinned. A betegek cipelése és a megfelelő kezelés kiválasztása között a te munkádat kell elvégezned. De ne feledd, hogy bármikor bővítheted és fejlesztheted a létesítményeidet, ami nagyban megkönnyíti a munkádat. Ezek a fejlesztések lehetnek akár plusz ápolók felvétele, hogy segítsenek néhány feladatban, vagy új szobák felszabadítása az épületben.

Játssz orvosként a Healing Rush oldalon a Jatekokjatekok.hu oldalon, és kezelj minél több virtuális beteget.

Hogyan kell játszani

A WASD billentyűkkel mozgathatod a karaktert, ha számítógépről játszol. Ha mobilkészüléket használsz, érintsd meg a képernyőt, hogy a kívánt helyre mozogj.

Hasonló játékok:

Tetszik a Healing Rush? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.