Headless Zombie Chicken

Lépj be a Headless Zombie Chicken világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zombis játékok!

Lépj be a Headless Zombie Chicken őrült farmjára, és csillapítsd az őrült csirke húséhségét annyi aggyal és szervvel, amennyivel csak tudod. A kizárólag húst tartalmazó étrendjével a csirke határozottan atipikus állat, így elsődleges célpont, hogy a farmer kiiktassa, aki bizonyára nem tudja megmagyarázni, hogyan létezik egyáltalán egy ilyen teremtmény. Az egyik magyarázat szerint a csirke valamiféle zombi, és az ilyen típusú szörnyek kiirtásának egyik legbiztosabb módja a gyors lefejezés. Ezt a kivégzési módszert választotta a farmer is, így ahhoz, hogy hozzájussunk a szaftos ételhez, ki kell kerülnünk a farmer találatait.

Minden alkalommal, amikor sikeresen sikerül lakmároznod, a gyomrod lassan megtelik a finom tápanyagokkal. A játékot akkor nyered meg, ha jóllakott vagy. De minden egyes sikeres falatnál a farmer változtat a stratégiáján, és az ütések módja megváltozik, így a végső csapás esélye minden körrel nehezebbé válik. Néha az ütések ritmusa változik, a sebesség, amivel vagdalkozik, vagy a kettő kombinációja az, amivel megpróbál egyszer és mindenkorra végezni veled. És még ha sikerül is leválasztania a fejedet a tested többi részétől, akkor is kapsz még egy esélyt, hogy befejezd a játékot.

Miközben próbálsz minél többet enni, és csillapítani az étvágyadat, egy csomó hozzád hasonló csirke szurkol neked, és túláradóan örülni kezd, amikor látja, hogy sikerrel jársz. Ez hozzájárul a Headless Zombie Chicken hangulatához, és igazán belemerít a játék kísérteties világába. A látvány és a hangok együttesen hozzák létre a Headless Zombie Chicken lenyűgöző világát, amelyet nem fogsz egyhamar elfelejteni.

Egyél annyi agyat, amennyit csak tudsz, amikor a Headless Zombie Chicken játékkal játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

A csirke feje követi az egér pozícióját a képernyőn. Mozgasd az egeret, hogy irányítsd a csirke fejét. Kattints, amikor a hús közelében vagy, hogy beleharapj.

Hasonló játékok:

Tetszik a Headless Zombie Chicken? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zombis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható