Haunt the House

Lépj be a Haunt the House világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb horror játékok!

Válj aranyos szellemmé és rémítsd meg a vendégeket a kísérteties kastélyból a Haunt the House oldalon, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol. Az emuláció erejének köszönhetően és a Ruffle.js segítségével játszhatsz néhány kedvenc Flash-játékoddal, közvetlenül a böngésződből, a Jatekokjatekok.hu oldalon. Játszd újra kedvenc klasszikus játékaidat, vagy fedezd fel őket először a Jatekokjatekok.hu oldalon, és élvezd a számtalan órányi szórakozást.

A Haunt the House, ahogy a neve is mutatja, a játék egy kísértetházban játszódik. De valószínűleg egy kicsit másképp, mint ahogyan azt várnád, a Haunt the House játékban egy szellem szerepét veszed át, akinek a vendégeket kell elijesztenie, és nem fordítva. A horrorjátékokban általában el kell menekülnöd az ijesztő helyzetek elől, de a Haunt the House játékban a te feladatod az, hogy elijeszd az összes vendéget a házból. Ezt mindenféle kreatív módon teheted meg, de leginkább a környezet manipulálásával körülötted. Készülj fel tehát arra, hogy szekrényeket birtokolsz, és kinyitod őket, ha véletlenül arra jár egy vendég, vagy egyszerűen csak átveszel mindenféle elemet a környezetből, és mozgatod őket.

Mivel a ház tele van vendégekkel, sok dolgod lesz, ha el akarod ijeszteni az embereket, de szerencsére rengeteg lehetőséged van arra, hogy a vendégek sikítva elmeneküljenek. Megtalálni a megfelelő módot arra, hogy a vendégek rémülten meneküljenek, csak egy a Haunt the House által nyújtott örömök közül.

Ijeszd el a vendégeket, és bújj egy aranyos szellem szerepébe, amikor a Haunt the House oldalon játszol Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

A WASD billentyűkkel mozogj, a tárgyak birtoklásához pedig nyomd meg a Space billentyűt. Kövesd a játék utasításait a fejlettebb mozdulatok végrehajtásához.

Hasonló játékok:

Tetszik a Haunt the House? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a horror játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható