Handless Millionaire

Lépj be a Handless Millionaire világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb játék fiúknak!

Meddig mennél el, hogy pénzt keress? Odaadnád a kezed? Handless Millionaire egy képzeletbeli vetélkedő erőszakos változata, ahol megtarthatod a pénzt, amire sikerül rátenned a kezed. Egyszerűen hangzik, igaz? A bökkenő az, hogy a pénz, amit meg kell ragadnod, egy guillotine mögött van, amely arról híres, hogy levágja a korábbi versenyzők kezét.

Ha a pénzzel és mindkét kezeddel együtt akarsz távozni, meg kell tanulnod a guillotine egyedi működési mintáját. Minél tovább haladsz a Handless Millionaire, annál bonyolultabbá válnak ezek a minták, és amikor a kezeidet teszed kockára, a tét mindig nagy. És más játékokkal ellentétben, vagy hazamész az összes nyereménnyel, vagy elveszíted a kezeidet. A Handless Millionaire játékban nincs középút.

Szerezd meg a nyereményt, amikor a Handless Millionaire oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, és teszteld a reflexeidet.

Hogyan kell játszani

Irányítsd a kezed az egérrel, hogy megragadd a pénzt, ami a guillotine túloldalán himbálózik. Amikor elérted a pénzt, nyomd meg az egér bal gombját, és gyorsan húzd vissza a kezed.

Hasonló játékok:

Tetszik a Handless Millionaire? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a játék fiúknak kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.