Hand Me The Goods

Lépj be a Hand Me The Goods világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb játék fiúknak!

Azt mondják, hogy semmit sem adnak ingyen, és ha valamit akarsz, akkor ki kell nyújtanod a kezed és meg kell ragadnod. Hand Me The Goods ezt a koncepciót egy szadista játék show őrült változatává alakítja, ahol nagyon gazdaggá válhatsz, de el is veszítheted a kezed. A Hand Me The Goods játékban nagy a kockázat, de ha bátor vagy, óvatos és jól tanulod a lézer mintáit, akkor jó esélyed lehet a hatalmas pénznyereményre.

A Hand Me The Goods játékban egy bizonyos pénzösszeget kell megfognod, és az egyetlen dolog, ami közéd és a vágyott nyeremény közé áll, egy nagy intenzitású lézer, amely mindent elvág, amivel érintkezik. Igen, ebbe határozottan beletartozik a kezed is. Szerencsére a lézer egy bizonyos mintázat szerint megy fel és le, és a mozgása nem véletlenszerű, de minél több pénzt gyűjtesz be, és minél tovább jutsz, annál bonyolultabbá válnak a minták, és minden egyes alkalommal, amikor kinyújtod a kezed, nő a feszültség. Két esélyed van arra, hogy az összes pénzzel hazamenj, mindkét esélyt az egyik kezed jelenti.

A Hand Me The Goods stilizált grafikájával valóban elkapja bizonyos játékműsorok hangulatát, de a sok vér nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog. Ha ezt intenzív játékmenettel kombinálod, akkor ne a Hand Me The Goods játéklehetőséget válaszd, ha nyugodtabb élményt keresel.

Játsszon egy kitalált tévéműsor egyedi változatával a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Hand Me The Goods címet választja.

Hogyan kell játszani

A pénzt megragadni hivatott kezet az egér tetszés szerinti mozgatásával irányíthatod.

Hasonló játékok:

Tetszik a Hand Me The Goods? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a játék fiúknak kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.