Halloween Triple Mahjong

Lépj be a Halloween Triple Mahjong világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb mahjong játékok!

Halloween témájával és szórakoztató játékmenetével a Halloween Triple Mahjong lehet az a játék, amelyet akkor keresel, amikor egy kis szünetre van szükséged a mindennapi rutinból, de mégis szeretnéd átélni a Halloween szellemét. Mint minden Mahjong játék, a Halloween Triple Mahjong is a pihentető játékmenet és az agytorna különleges keverékét kínálja, amely egy olyan csomagban egyesül, amely számtalan órányi szórakozást kínál.

Ahogy a neve is sugallja, a Halloween Triple Mahjong egy olyan Mahjong játék, ahol a lapkák mintái ismerősek lehetnek mindenkinek, aki ismeri az évnek ezt a kísérteties időszakát. Rengeteg sütőtökre, szellemekre és boszorkányokra számíthatsz. Ahelyett, hogy két azonos típusú csempét kellene egymáshoz illesztened, mint más Mahjong-játékokban, itt három olyan csempét kell egymáshoz illesztened, amelyeken ugyanaz a minta van, és ezeknek a halom szélén kell lenniük.

Pihenj néhány pillanatra a Jatekokjatekok.hu oldalon halloweenkor, és játssz néhány szórakoztató Mahjong játékot.

Hasonló játékok:

Tetszik a Halloween Triple Mahjong? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a mahjong játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.