Halloween Memory

Lépj be a Halloween Memory világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb memória játék!

Ha szeretnéd gyakorolni a memóriádat, és szereted a Halloweent, akkor a Jatekokjatekok.hu a megfelelő hely, mert itt játszhatsz Halloween Memory, egy olyan játékot, ahol a koncentrációs képességed biztosítja a győzelmet.

A Halloween Memory játékban minden forduló egy sor kártyával kezdődik, amelyeket képpel lefelé az asztalra helyezünk. Egy kártyára kattintva megnézheted, mi van alatta, de figyelj arra, hogy egyszerre csak egy lapot fedhetsz fel. Miután megnézted, hogy melyik kártya hol van, igyekezz minél jobban megjegyezni a helyét, mert azonos típusú kártyákat kell egymáshoz illesztened. Ha sikerül helyesen felfedned két azonos típusú kártyát, akkor ezek a kártyák kikerülnek a pakliból, és egy lépéssel közelebb kerülsz a következő szintre jutáshoz. Egy biztos, ilyen gyönyörű grafikával, mint amilyen a Halloween Memory oldalon található, alig várod, hogy megnézd, mi van az egyes kártyák alatt, és megtaláld egy boszorkány vagy valamilyen szörny aranyos ábrázolását.

Teszteld a memóriádat néhány barátságos halloweeni figura segítségével, amikor a Halloween Memory oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Válassza ki, akár az egérrel, akár a képernyőre koppintva, az asztalra helyezett kártyákat, hogy lássa, milyen kártyáról van szó. Párosíts össze két azonos típusú kártyát, hogy eltávolítsd őket a képernyőről.

Hasonló játékok:

Tetszik a Halloween Memory? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a memória játék kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.