Halloween Chain

Lépj be a Halloween Chain világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zuma játékok!

Kapcsolódj be a halloweeni hangulatba a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játssz egy pihentető játékot, hogy eltereld a gondolataidat a szezon kísérteties hangulatáról, amikor a Halloween Chain oldalon játszol. Ahogy a neve is mutatja, a Halloween Chain egy olyan játék, amely a klasszikus Zuma játékok szabályait kölcsönzi, amelyek mára legendássá váltak mindenki számára, akinek valaha is szüksége volt egy gyors játékra, amely megfelelő mennyiségű kihívással és szórakoztató játékmenettel rendelkezik. És mivel a halloweeni szezon szinte végtelenül sok érdekes történetet és karaktert kínál, a Halloween Chain oldalon ezt a játéktípust ebben a rémisztő környezetben játszhatod újra.

Ha már ismered a Zuma szórakoztató játékmenetét, akkor otthonosan fogod érezni magad, amikor elkezded a Halloween Chain. Ha még nem ismered a szabályokat, megnyugodhatsz, hogy könnyen megtanulhatóak, de ettől függetlenül még mindig nagyon szórakoztatóak. Ahhoz, hogy eljuss a következő szintre és pontokat szerezz, különböző színű buborékokat kell lőnöd a láncolatba, amely lassan halad a képernyő egy bizonyos pontja felé. De nem lőhetsz csak úgy találomra a láncra, mert ha így teszel, csak megnehezíted a dolgodat. Ahhoz, hogy csökkentsd ennek a mozgó láncnak a hosszát, legalább három azonos színű buborékot kell összekötnöd. Ezáltal minden csoportot eltávolítasz a tábláról, és sokkal könnyebb lesz a dolgod. De ne célozz túl sokáig, mert a lánc nem áll meg, és csak úgy tudsz rövid szüneteket tartani, ha buborékcsoportokat távolítasz el belőle.

Tapasztald meg a klasszikus Zuma-formulát a Jatekokjatekok.hu oldalon, halloweeni környezetben, amikor játszol a Halloween Chain.

Hogyan kell játszani

Ha PC-n játszol, használd az egeret a lövések célzásához, és a bal egérgombbal lőj. Ha mobilkészüléket használsz, érintsd meg a képernyőt azon a helyen, ahová a lövéseidet szeretnéd irányítani.

Hasonló játékok:

Tetszik a Halloween Chain? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zuma játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.