Halloween Bubble Shooter

Lépj be a Halloween Bubble Shooter világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb buborék játékok!

A Halloween az év különleges időszaka, és természetesen a Jatekokjatekok.hu megünnepli ezt az alkalmat. azzal, hogy egy szórakoztató játékot hoz neked, amely segíthet elterelni a gondolataidat a kísérteties szörnyekről, amelyekről ez az időszak ismert. Halloween Bubble Shooter egy buborék lövöldözős játék, így a feladatod az, hogy stratégiailag lődd ki a buborékokat. Ez azt jelenti, hogy úgy kell céloznod, hogy legalább három azonos típusú buborékból álló sort hozz létre. Ha ez a feladatod sikerül, akkor ezek a buborékok eltűnnek a tábláról, a pontszámod nő, és közelebb kerülsz a győzelemhez.

Ahogy az egy halloweeni játéktól elvárható, a Halloween Bubble Shooter grafikája tiszteletben tartja az ijesztő esemény témáját, így ne lepődj meg, ha találsz néhány szörnyet vagy más kísérteties elemet, amivel valószínűleg más buboréklövöldözős játékokban nem találkoznál. De ne ess pánikba, mert a Halloween Bubble Shooter rengeteg szintet tartalmaz, és néhány szint után biztosan megszokod majd az összes szörnyet, amit találsz, és valószínűleg még aranyosnak is fogod őket találni. Illetve biztosan nem is annyira ijesztőnek.

Teszteld a célzást és a stratégiádat egy újabb szórakoztató buboréklövöldével, ha játszol a Halloween Bubble Shooter.

Hogyan kell játszani

Célozd meg a buborékokat lövő tornyot az egérrel, és a lövéshez nyomd meg a bal egérgombot. A játék célja, hogy legalább három azonos típusú buborékból álló csoportokat alkoss. Ha ez sikerül, akkor eltűnnek a tábláról.

Hasonló játékok:

Tetszik a Halloween Bubble Shooter? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a buborék játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.