Halloween Archer

Lépj be a Halloween Archer világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb lövöldözős játékok!

A Halloween Archer oldalon a szabályok egyszerűek, az íjjal és a nyílvesszővel kell eltalálnod az összes tárgyat, amely a képernyő aljáról repül. Az íjjal való lövöldözés sajátos kihívásokkal jár, az egyik legfontosabb, hogy a gravitáció mindig lefelé húzza a nyilakat, és ezt a fizikai erőt minden egyes lövésnél figyelembe kell venned. Szerencsére a Halloween Archer segít egy kicsit a lövések során, mert az idő lelassul, miközben gondosan kiválasztod a legjobb szöget.

Mivel a játék témája a Halloween, sok sütőtökre és egyéb tárgyakra számíthatsz, amelyek biztosan emlékeztetni fognak erre a kísérteties ünnepre. És a legjobb az egészben, hogy a Halloween Archer az év bármely szakában játszhatsz a Jatekokjatekok.hu oldalon, nem csak halloweenkor!

Szerencsére végtelen mennyiségű nyílvesszővel rendelkezel, de ez nem könnyíti meg a játékot. Kicsit nehezebbnek tűnhet, mert vissza kell fognod magad attól, hogy folyamatosan nyílvesszőket dobálj a célpontod felé, ami egy olyan stratégia, ami a legtöbbször nem fog beválni, különösen a későbbi szinteken.

Legyél nagyszerű íjász a Halloween Archer oldalon, és próbálj meg nagyszerű pontszámot elérni.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a célzás megkezdéséhez, és az egér fel-le mozgatásával válaszd ki a lövési szöget. Ha mobileszközön játszol, érintsd meg a képernyőt a célzás megkezdéséhez, és húzd felfelé vagy lefelé a szög beállításához.

Hasonló játékok:

Tetszik a Halloween Archer? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a lövöldözős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.