Guess Word

Lépj be a Guess Word világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szójátékok!

A szójátékok mindig nagyon szórakoztatóak, mert játék közben tanulhatsz, és ki ne szeretné ezt? A Guess Word Jatekokjatekok.hu játékkal a forduló végéig találgathatsz, a szórakoztató szabályok miatt pedig visszatérhetsz, hogy megnézd, mennyire jó a szókincsed. És ha eleinte talán nehezen is boldogulsz, néhány kör Guess Word után biztosan látni fogsz némi fejlődést, és megtanulod értékelni, milyen szórakoztató is lehet a tanulás.

A Guess Word játékban, ahogy a cím is sugallja, ki kell találnod egy szót. Ez a szó lehet négybetűs, ötbetűs vagy hatbetűs. Azt kell tenned, hogy bármilyen szót leírsz, ami megfelel ennek a szószámkövetelménynek, és miután beírtad a szót, látni fogod, hogy a táblán lévő lapkák közül néhányat, ahol az adott betű ül, esetleg kiemelnek. Ha a kiemelés zöld színű, az azt jelenti, hogy a szóból a betűnek, amit ki kell találnod, azon a helyen kell maradnia, ha pedig a kiemelés sárga színű, az azt jelenti, hogy a szó tartalmazza az adott betűt, de az nem azon a bizonyos helyen van. Mindössze hat esélyed van megtalálni az adott szót, és minden egyes alkalommal, amikor megnyomod az Entert, remélheted, hogy legalább egy másik betűt találsz, vagy annak megfelelő helyét a végső szóban.

Természetesen van egy Hint rendszer, amit használhatsz, ha valaha is elakadnál, és az elején talán használod is, de minél többet játszol, annál jobbak lesznek a képességeid, és egyre kevesebbszer fogod használni ezt a rendszert. Ráadásul útközben biztosan sok új szót fogsz megtanulni.

Játssz egy másik szórakoztató játékot a szavakkal a Jatekokjatekok.hu oldalon, ha kiválasztod a Guess Word címet.

Hogyan kell játszani

Guess Word PC-n vagy mobileszközön egyaránt játszható. A betűk beírásához használd a billentyűzetet, vagy nyomd meg az egeret a virtuális billentyűkre a képernyőről, ha PC-t használsz, vagy koppints a virtuális billentyűzetre, ha mobileszközön játszol.

Hasonló játékok:

Tetszik a Guess Word? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szójátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.