Guess the Square Root

Lépj be a Guess the Square Root világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb matematikai játékok!

Sajátítsd el a matematikát a Guess the Square Root és a Jatekokjatekok.hu segítségével, és tanulj meg minden tökéletes négyzetet 1-től 1000-ig. Mint minden megtanulandó fogalomnál, itt is az ismétlés a kulcs, és mi lenne jobb módja az ismétlésnek és a tanulásnak, ha nem a videojátékok segítségével? A Guess the Square Root segítségével egy szórakoztató kvízjátékot kapsz, de nem olyat, mint az iskolai tesztek egyike, amelyre az iskolában gondolhattál. Azzal, hogy a Guess the Square Root játékmechanikát ad a hagyományos kvízjátékhoz, minden választásodat izgalmassá teszi.

És mivel az ismétlés a siker kulcsa, a Guess the Square Root oldalon mindig újra tesztelheted a memóriádat és a matematikai képességeidet. Pillanatok alatt megtanulod az összes tökéletes négyzetet 1-től 1000-ig. Minden egyes kérdésnél összesen 5 másodperc áll a rendelkezésedre, de ha nem sikerül, akkor is megpróbálhatod újra, és akkor nem buktál el, mert akkor is elmondhatod, hogy tanultál valami újat.

Teszteld matematikai képességeidet és szórakozz a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Guess the Square Root játékkal játszol.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a kék téglalapokon a helyes válasz kiválasztásához. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Guess the Square Root? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a matematikai játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.