Gravity Soccer

Lépj be a Gravity Soccer világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb focis játékok!

A foci és a puzzle egyedülálló kombinációjában a Gravity Soccer szórakoztató és kreatív módon egyesíti ezt a két különböző játéktípust. A foci szabályait tiszteletben tartva a Gravity Soccer célja, hogy a labdát a kapufa közé juttassa, de ahelyett, hogy a játékosokat passzokkal és lövésekkel irányítanád, gondosan ki kell választanod, hogy mely blokkokat akarod lerombolni, hogy a labdát a kívánt helyre vezesd. Meg fogsz lepődni, mennyire megmaradt az izgalom, hogy a labda átjut-e vagy sem, még akkor is, ha a szabályok megváltoztak.

Ahogy haladsz előre, hamarosan látni fogod, hogy figyelembe kell venned a rámpákat, rugókat és más új elemeket, amelyek növelik a kihívást, de a szórakozást is. Minden szinten számos csillag vár arra, hogy összegyűjtsd őket, és ha sikerül mindet összegyűjtened, a végső helyezésed növekszik. A visszalépés és az összes csillag megszerzése, amit esetleg kihagytál, szintén olyan játékká teszi a Gravity Soccer oldalt, amelyet többször is újra lehet játszani, különösen azért, mert egyes csillagok elég fondorlatos helyeken vannak elhelyezve, és csak a legkitartóbbak tudják összegyűjteni őket. De még ha nem is sikerül az összes csillagot megszerezned, akkor is továbbjuthatsz, és befejezheted a játékot.

Fejezd be az összes szintet, és szerezz magas pontszámot a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Gravity Soccer oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal válaszd ki az eltávolítandó blokkokat, hogy a focilabdát a kapufához irányítsd. Ha mobil eszközt használsz, érintsd meg a képernyőt, hogy eltávolítsd ezeket a blokkokat.

Hasonló játékok:

Tetszik a Gravity Soccer? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a focis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.