Gold Miner Jack

Lépj be a Gold Miner Jack világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Készülj fel arra, hogy a csáklyád segítségével félelmetes kincseket áss ki, amikor a Gold Miner Jack oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, egy olyan játékban, amelyben egy olyan csáklyát kell elsajátítanod, amely folyamatosan ide-oda leng, mint egy nagyon nehéz inga. De ha megtanulod, hogyan kell irányítani ezt a bonyolult eszközt, biztosan sok értékes tárgyat fogsz megragadni.

Minden egyes tárgy, amit sikerül megszerezned, mindenféle fontos fejlesztésre használható, ami segíthet a munkádban. És minden segítségre szükséged lesz, mert ahhoz, hogy a Gold Miner Jack következő szintjére léphess, van egy bizonyos pénzösszeg, amit el kell érned, ha fejlődni akarsz. Ezek az elemek vagy javítják a csáklyádat, vagy olyan tárgyak, amelyek gyorsan eltüntetik az éppen feléd húzott kincseket, ha ezek a tárgyak nem elég értékesek. Minden másodperc számít a föld alatt, így nem fogsz tudni mindent begyűjteni, amit látsz. Néha nehéz döntéseket kell hoznod, és el kell dobnod néhány megragadott tárgyat, hogy megpróbálj valami jobbat szerezni.

Sajátítsd el a célzást, és tanuld meg a csáklyázás fortélyait, amikor a Gold Miner Jack oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, és töltsd meg a kasszádat arannyal.

Hogyan kell játszani

Kattints a képernyőre, hogy elengedd a csáklyát a körülötted elhelyezett tárgyak felé. Nem tudod közvetlenül irányítani a lövésed irányát, ezért gondosan gondold át a grappling hook röppályáját. Vásárolj tárgyakat minden szint végén, hogy fejleszd a csáklyádat.

Hasonló játékok:

Tetszik a Gold Miner Jack? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.