Going Balls

Lépj be a Going Balls világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

A Going Balls oldalon óriási sebességgel kell a célba gurulnod, és minden alkalommal, amikor úgy döntesz, hogy kockáztatod az irányt, kétszer is meg kell gondolnod. A labda egyensúlyozása, hogy ne essen le a pályáról, csak az egyik aspektusa a Going Balls, mivel arra is ügyelned kell, hogy elkerüld az akadályokat, amelyek közted és a célvonal között állnak. Szerencsére a guruló golyó irányítása egyszerű, csak rövid impulzusokat kell adnod neki, a négy égtáj valamelyikébe, és máris gyorsan tájékozódsz és arrafelé mozogsz.

A Going Balls számos szintjén keresztül rengeteg kihívást nyújt, de minél többet játszol, annál jobb leszel, és annál jobban kerülöd ki az utadba kerülő veszélyeket. És a teljesítményedtől függően még új labdákat is feloldhatsz, hogy egy kis változatosságot vigyél a játékba. A görögdinnyétől kezdve a kosárlabdán át sok más érdekes mintázatú labdáig rengeteg választási lehetőség van a Going Balls oldalon.

A játék irányítása könnyen megtanulható, és bár a dolgok elég lassan és könnyen indulnak, a későbbi szintek némelyikét már elég nehéz teljesíteni, és a pályákon elszórtan található veszélyeket egyre nehezebb kikerülni, és ha figyelembe vesszük a nagy sebességet és a labda egyedi mozgását, akkor már nem lesz könnyű dolgunk.

Repülj a cél felé, amikor a Going Balls oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

A labda mozgatásához használd a nyílbillentyűket, vagy ha PC-ről játszol, az egérrel húzd át a képernyőt. Ha mobilkészüléket használsz, a labda irányításához húzd át a képernyőt az ujjaddal.

Hasonló játékok:

Tetszik a Going Balls? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.