Goal Pinball

Lépj be a Goal Pinball világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb focis játékok!

Alig néhány hét múlva kezdődik a labdarúgó-világbajnokság, a Jatekokjatekok.hu rengeteg focimeccset kínál, hogy a hangulat megfelelő legyen, és felkészülhess erre az izgalmas sporteseményre, ahol a világ minden tájáról érkező csapatok a dobogó legfelső fokáért játszanak. Goal Pinball sokkal másabb élményt nyújt, mint amit a focira gondolva várnál, de az a szabály, hogy a labdát az ellenfél gólvonalán túlra kell juttatni, még mindig megmarad. Csakhogy a Goal Pinball játékban a foci és a klasszikus flipper árkád játék kombinációját játszhatod, így ahelyett, hogy játékosokkal lőnél gólt, lapátokat fogsz használni, amelyekkel előre lövöd a labdát.

Ha ismered a flipperjátékot, akkor valószínűleg tudod, hogy két lapátot irányítasz, amelyek a játéktér közepén helyezkednek el. Az irányításod azonban meglehetősen korlátozott, mert csak kis mértékben tudod változtatni a szögüket, és a trükk az, hogy helyesen időzítsd, amikor ezeket az elemeket mozgatod, hogy a labdát a kívánt irányba tudd lőni, de arra is ügyelj, hogy az ne essen át a lapátok közötti kis résen. Ez eléggé hektikussá teheti a Goal Pinball élményét, de egyben nagyon szórakoztatóvá is, mert végül is a játék meglehetősen kiszámíthatatlan, és nagyon gyorsan kell alkalmazkodni a labda gyors mozgásához.

Bár nincsenek ellenfelek, akik ellen játszhatsz, a Goal Pinball mégis kihívást jelentő játék, mert sosem tudod teljesen irányítani a labda mozgását, és néha csak reménykedni tudsz, hogy a labda a megfelelő módon landol a lapátokon.

Készülj fel a közelgő focibajnokságra, amikor a Goal Pinball oldalon játszol Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

A bal nyílbillentyűvel vagy az A billentyűvel a bal ütőt, a jobb nyílbillentyűvel vagy az S billentyűvel pedig a jobb ütőt mozgathatod. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőt a bal vagy a jobb oldalon, hogy aktiváld az ütőt az adott oldalról.

Hasonló játékok:

Tetszik a Goal Pinball? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a focis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.