Gladiator True Story

Lépj be a Gladiator True Story világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb akció játékok!

Lépj be a Gladiator True Story arénájába, és készülj fel az intenzív 1v1 csatákra rengeteg gladiátor ellen, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol. A Gladiator True Story játékban el kell sajátítanod a támadás és a védekezés művészetét, ha túl akarod élni az ellenség bejövő hullámait. Minél többször sikerül túlélned, annál magasabb szintre tudod fejleszteni a páncélodat és a fegyvereidet, ami segít hosszabb ideig életben maradni. És minden segítségre szükséged lesz, mert az ellenségek egyre erősebbek lesznek a későbbi szinteken, és a reflexeid és a képességeid nem biztos, hogy elegendőek lesznek a legyőzésükhöz, szükséged lesz az extra sebzésre, amit a továbbfejlesztett felszerelés ad neked.

A részletes 3D-s grafikának köszönhetően jó rálátásod lesz az arénára, és ügyesen kombinálhatod a támadást és a védekezést, hogy bejuss és kijuss a harcokból. A túlélésedhez elengedhetetlen, hogy tudd, mikor támadj és mikor vonulj vissza. Szerencsére a két mód között könnyen, egyetlen gombnyomással tudsz váltani, és pillanatok alatt lendületet vehetsz vagy felhúzhatod a pajzsodat! A gladiátorcsaták a történelem során a harcok egyik legintenzívebb formájaként ismertek a világon, és a Gladiator True Story ízelítőt ad abból, hogy ezek a csaták milyen intenzívek lehetnek.

Csatázz a győzelemig, amikor a Gladiator True Story oldalon játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, hány ellenséget tudsz legyőzni.

Hogyan kell játszani

Használd a WASD vagy a nyílbillentyűket a karaktered mozgatásához. Támadáshoz nyomd meg a bal egérgombot vagy a Z billentyűt, vagy az X billentyűt vagy a jobb egérgombot, hogy felemeld a pajzsodat és védekezz. Ha lenyomva tartod ezeket a gombokat, akkor hozzáférhetsz egy feltöltött támadáshoz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Gladiator True Story? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a akció játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható