Ghost Hunting Season

Lépj be a Ghost Hunting Season világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb lövöldözős játékok!

Készítsd fel a puskádat, és tisztítsd meg a képernyőt a kísérteties szellemektől a Ghost Hunting Season, a klasszikus Nintendo játékhoz, a Duck Hunthoz hasonló játékban. Az előbb említett, szeretett játékhoz hasonlóan a Ghost Hunting Season játékban is az a célod, hogy gyorsan eltüntesd a képernyőn bolyongó szellemeket, miközben ügyelsz arra is, hogy véletlenül se lődd le a barátságos boszorkányt.

A Ghost Hunting Season gyönyörű grafikája és vidám zenéje biztosan gyönyörködtetni fogja az érzékeidet, de ne szánj túl sok időt a látvány csodálására, mert a jó célzás mellett a szellemeket is gyorsan kell likvidálnod. Ha nem teszed, elszöknek és mindenféle bajt okoznak a világban. A következő szintre jutáshoz bizonyos számú szellemet kell elűznöd, ezért mindig figyelj arra a számra. Szerencsére a Jatekokjatekok.hu oldalon van még egy esélyed a győzelemre, és megismételheted a szintet!

Gyakorold a célzást, amikor a Ghost Hunting Season oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, és nézd meg, hány szellemtől tudsz megszabadulni.

Hogyan kell játszani:

Mozgassa a retiküljét a nyilak vagy a WASD billentyűk segítségével a képernyőn lévő szellemek fölött. Amint az egyik a célkeresztedben van, nyomd meg a SPACE billentyűt a puskáddal való lövéshez. Vigyázz, hogy ne lődd le a képernyőn néha megjelenő boszorkányt.

Hasonló játékok:

Tetszik a Ghost Hunting Season? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a lövöldözős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.