Ghost Exterminator

Lépj be a Ghost Exterminator világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb lövöldözős játékok!

Ha szeretsz veszélyes szörnyek ellen harcolni, a Ghost Exterminator a Jatekokjatekok.hu oldalon remek játék, mert ijesztő lényekből nincs hiány, de végtelen mennyiségű töltényed is van, amivel kiirthatod a képernyőn megjelenő összes kísértetet. De ne hagyd, hogy a korlátlan lőszer miatt azt hidd, hogy csak úgy, mindenféle tisztelet nélkül átroboghatsz az élőhalott ördögök hordáján. Hamarosan rájössz, hogy minél többet játszol Ghost Exterminator, annál nehezebbé válnak a dolgok.

A Ghost Exterminator alapvetően egy lövöldözős játék, de miközben a hangsúly azon van, hogy a golyóiddal eltaláld az ellenséget, ügyelned kell arra, hogy csak az ellenséget vagy a képernyőn lévő érméket találd el. Ha a szobát körülvevő falakat találod el, újra kell kezdened a szintet. Ez pedig az első néhány pályán könnyű, mert az ellenségek többnyire mozdulatlanul állnak vagy nagyon lassan mozognak, de minél tovább haladsz, annál alattomosabbá válnak a mozdulataik, és elég nagy kihívás lesz előre látni a mozdulataikat. És mivel az általad irányított lövegtoronynak is van egy olyan időszaka, amikor fel kell töltenie a halálos lőszerét, ez szintén egy újabb nehézségi szintet jelent, hiszen ezt az időtartamot is figyelembe kell venned. Néhány kör után pontosan tudni fogod, hogy mennyi idő alatt kell előkészíteni és kilőni a lövedékeket, de készülj fel arra, hogy az első pár körben, amikor játszol, az ellenségek elárasztanak.

A Ghost Exterminator oldal grafikája ijesztő szörnyeket ábrázol, de esélyük sincs az általad irányított hatalmas torony ellen. És bár a zene és a hangok is horrorisztikus hangulatot kölcsönöznek a Ghost Exterminator, ezt enyhíti, hogy tudod, hogy amíg megőrizöd a nyugalmad, a gonosz szörnyek nem tudnak ártani neked. Ha pedig hosszabb ideig életben maradsz, olyan szintekre jutsz, ahol érmék jelennek meg a képernyőn. Ha sikeresen eltalálod ezeket az elemeket, felhalmozod őket, és ezekből még pusztítóbb fegyvereket vásárolhatsz, hogy mindent eltüntess a képernyőről.

Kelts félelmet mindenféle szörnyetegben, amikor játszol a Ghost Exterminator oldalon Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Ha PC-n játszol, akkor a bal egérgombbal a képernyő bal vagy jobb oldalára kattintva lőhetsz az adott irányba. Ha mobilkészüléket használsz, akkor a képernyő bármelyik oldalára kell koppintanod, hogy ugyanezt a funkciót elérd.

Hasonló játékok:

Tetszik a Ghost Exterminator? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a lövöldözős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.