Get the Word!

Lépj be a Get the Word! világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szójátékok!

Get the Word! a mára legendássá vált Wordle játék szórakoztató másolata, amely könnyen megtanulható szabályaival, közösségi elemeivel (minden játékos ugyanazt a szót próbálja kitalálni), valamint azzal, hogy csak korlátozott számú próbálkozást ad a szó kitalálására. A Get the Word! játékban egy négybetűs szót kell kitalálnod, mindössze hat próbálkozással. Ezt úgy teheted meg, hogy négybetűs szavakat írsz az üres sorokba. Természetesen a legszerencsésebb helyzet az, ha már az első próbálkozásból sikerül kitalálnod a helyes szót, de ez ritkán fordul elő. Általában az történik, hogy minden egyes szó megírása után rájössz, hogy mely betűk szerepelnek a keresett szóban. Ha az üres lapka zöldre vált, akkor az azt jelenti, hogy a szó nemcsak tartalmazza ezt a betűt, hanem a betű ugyanott van. Ha a lapka sárgára változik, akkor ez azt jelenti, hogy a betű benne van a keresett szóban, de más helyen van. Minden sor után a képernyő alján lévő betűk szürkére változnak, ha nem szerepelnek a keresett szóban. A korlátozott számú próbálkozás elég feszültté teszi az egész élményt, különösen az utolsó sorok elérésekor.

Míg az eredeti Wordle játékban naponta csak egy szó volt, és a világ minden tájáról érkező játékosok ugyanazt a szót próbálták kitalálni, addig a Get the Word! oldalon több szót is megpróbálhatsz kitalálni, és ez a korlátozás megszűnt. Tehát, ha szeretnél jóllakni a szórakoztató szókitalálós játékokkal, akkor mindenképpen próbáld ki a Get the Word! oldalt is. Továbbá, ha extra segítségre van szükséged a szó kitalálásához, kérhetsz segítséget a játéktól.

Kapj ízelítőt a Wordle izgalmas élményéből, ha a Get the Word! oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal válassza ki a betűket a képernyő aljáról. Ha mobileszközön játszik, ehelyett koppintson ezekre a betűkre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Get the Word!? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szójátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.