Geometry Rash

Lépj be a Geometry Rash világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb futós játékok!

Győződj meg róla, hogy a reflexeid készen állnak, amikor játszol Geometry Rash a Jatekokjatekok.hu oldalon, mert ebben a játékban a reakcióidőd létfontosságú, ha magas pontszámot akarsz elérni. Ha egyszer elindul a játék, nem áll meg, csak akkor, ha falnak ütközöl. Győződj meg róla, hogy minél több csillagot gyűjtesz az út során, csillagokat, amelyekkel különböző karaktereket oldhatsz fel, akikkel játszhatsz. De mindegy, hogy melyik karaktert választod, mindegyikre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, és a túlélésed egyetlen kulcsa, hogy kitaláld, mikor a legjobb az ugrás ideje, akár kiugrani valamilyen akadály elől, akár úgy ugrani a platformokra, hogy ne ess le.

Szerencsére a színpad, amelyen játszanod kell, ugyanaz marad, így megjegyezheted a fondorlatosabb helyeket, amelyeken nehezebb dolgod lehet. Néha a megfelelő pillanatban kell ugranod, hogy elkerüld a tüskék ütközését, de vannak olyan helyzetek, amikor tényleg a lényegre kell koncentrálnod, hiszen gyorsan kell felugranod a különböző platformokra, hogy ne ess le. A platformok közötti távolság ugyanúgy megmarad, de amikor ilyen gyors egymásutánban kell ugranod, ahol nem hibázhatsz, a dolgok eléggé el tudnak durvulni. De amikor sikerül átjutnod egy különösen nehéz szituáción, és sikerül eltalálnod az ugrások ritmusát, akkor már valóban elsajátítottad a Geometry Rash címet, és a kihívásokat szórakoztató időtöltésnek fogod tekinteni.

Gyakorold a reflexeidet és a koncentrációdat, amikor a Geometry Rash oldalon játszol Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Geometry Rash nagyon egyszerű irányítással rendelkezik: ha egeret használsz, csak a bal egérgombbal kell kattintanod az ugráshoz. Ha mobileszközről játszol, akkor a képernyőre kell koppintanod az ugráshoz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Geometry Rash? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a futós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.