Geometry Jump

Lépj be a Geometry Jump világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Geometry Jump az egyik leggyorsabb játék, amit a Jatekokjatekok.hu oldalon játszhatsz, és ha nem vagy felkészülve az intenzív akcióra, amit a játék hoz, soha nem fogsz magas pontszámot elérni. A Geometry Jump alapvetően egyszerű alapfeltevés: navigálj a környezetben a szabályos időközönként elhelyezett platformokon való ugrálással. Ránézésre gyorsan megállapíthatod, hogy ezek a platformok különböző távolságokra vannak elhelyezve, és ez a legfontosabb dolog, amire figyelned kell a Geometry Jump játékban, mert gyorsan alkalmazkodnod kell ezekhez a távolságokhoz, és vagy nagyobb távolságot kell választanod, vagy rövidebbet kell ugranod.

Ha pedig nem reagálsz elég gyorsan, akkor jön egy hatalmas fűrész, és véget vet az aktuális futásodnak. Bár az, hogy csak két gombot kell észben tartanod, azt gondolhatod, hogy a játék könnyű lesz, de ha látod, milyen gyorsan történnek a dolgok, miután elindultál, azonnal átgondolod ezt. De miután játszol, és többször is elbuksz, elkezdesz belerázódni a dolgok menetébe, és látni fogod, hogy egyre jobb és jobb leszel, és a pontszámod is folyamatosan javulni fog.

A grafika és a zene lehet, hogy minimalista, de ez segíti a játék dizájnját, mert a hangsúly a reakcióidődön van, és amikor elkezdesz egy kört a Geometry Jump oldalon, lehet, hogy észre sem veszel semmi mást, csak a következő platformot, amire fel kell ugranod.

Indulj el a legmagasabb pontszám eléréséért, ha a Geometry Jump játékban a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol !

Hogyan kell játszani

Geometry Jump A játékot billentyűzet használatával lehet játszani. Ha megnyomod a jobb nyilat vagy az S billentyűt, akkor a karaktered egy nagy ugrást hajt végre, ha pedig megnyomod a bal nyilat vagy az A billentyűt, akkor a karaktered egy kis ugrást hajt végre. Ha mobileszközön játszol, ha a képernyő bal oldalán nyomod meg a billentyűt, a doboz kis ugrást hajt végre, ha pedig a képernyő jobb oldalán nyomod meg a billentyűt, a doboz nagy ugrást hajt végre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Geometry Jump? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.