Garden Tales 3

Lépj be a Garden Tales 3 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb match 3 játékok!

Lépj be ismét az elvarázsolt kertbe, amikor a Garden Tales 3 oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, és élvezd ezt a pihentető élményt. Bár a sorozat rajongói biztosan örömmel fognak újra játszani egy játékot ebben a sorozatban, az újonnan érkezők is gyorsan rájönnek, hogy mitől lesznek ezek a játékok nagyszerű választás, ha valami kikapcsolódásra van szükséged. Ez a folytatás több mint 3000 pályát tartalmaz, ahol virágokat, gyümölcsöket és gombákat kell gyűjtened, és segítened kell a barátságos törpének, Willynek, hogy a varázslatos kertet a legjobb formában tartsa.

A többi ilyen típusú játékhoz hasonlóan a Garden Tales 3 játékban is legalább három azonos típusú elemet kell összekötnöd egy egyenes vonalban. Amint ez sikerül, az összes ilyen elemet eltávolítják a tábláról. Természetesen minél több elemet távolítasz el egy lépéssel, annál több pontot kapsz. Ne feledd azt sem, hogy a szinteken lehetnek speciális feladatok, amelyeket teljesítened kell, ha tovább akarsz jutni. És minél tovább haladsz, annál nehezebbek lehetnek ezek a feladatok. És korlátozott számú mozdulatot is kaphatsz a rendelkezésedre, hogy teljesítsd a feladatot. Ez mindenféle olyan helyzetekbe sodorhat, ahol tényleg nagyon alaposan át kell gondolnod a következő lépéseidet. Ha mégis bajba kerülsz, néhány különleges tárgyat is használhatsz, hogy kisegítsenek, de semmi sem veri a jó stratégiát.

Élvezz egy másik szórakoztató match 3 játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játssz egy kört a Garden Tales 3 oldalon.

Hogyan kell játszani

Használd az egér bal gombját a játékelemek kiválasztásához. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre a kiválasztani kívánt elemen.

Játsszon más játékokat a Garden Tales sorozatból:

  1. Garden Tales Mahjong
  2. Garden Tales

Hasonló játékok:

Tetszik a Garden Tales 3? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a match 3 játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.