Funny Shopping Supermarket

Lépj be a Funny Shopping Supermarket világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb állatos játékok!

A Funny Shopping Supermarket oldalon ki kell szolgálnod a szupermarketbe érkező vásárlókat. Ehhez látnod kell, hogy mire van szükségük, és különböző szórakoztató minijátékok segítségével meg kell adnod nekik a kívánt termékeket. Válogasd és találd meg a kívánt árukat, és gondoskodj arról, hogy minél több elégedett vásárlód legyen.

Minél jobban játszol, annál több pénzt kapsz, és egy sikeres szupermarkethez minél több pénzre van szükséged, hogy mindig legyen árud, amit eladhatsz. Az általad eladott termékek között vannak zöldségek, gyümölcsök, húsok, ruhák, édességek és mindenféle más érdekes dolog. Győződj meg róla, hogy megtalálod, amit a vásárló keres, és beteszed a bevásárlószatyorba.

Növeld a szupermarketed a Jatekokjatekok.hu oldalon és tegyél sok vásárlót boldoggá a Funny Shopping Supermarket oldalon !

Hasonló játékok:

Tetszik a Funny Shopping Supermarket? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a állatos játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.