Friday Night Funkin VS Garcello

Lépj be a Friday Night Funkin VS Garcello világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb friday night funkin' játékok!

Ha készen állsz arra, hogy a Friday Night Funkin' dallamok ritmusára tapsolj, akkor a Jatekokjatekok.hu oldalról megtalálod a megfelelőt. Amellett, hogy itt játszhatsz az eredeti Friday Night Funkin' játékkal, rengeteg szórakoztató játékot is élvezhetsz, amelyek ezeken a karaktereken alapulnak. Az egyik ilyen játék a Friday Night Funkin VS Garcello, ahol Garcello kerül a középpontba, és mindenféle zenei csatákban kell párbajoznod vele, ahol a gombnyomások időzítése kulcsfontosságú. Mint minden más Friday Night Funkin' játékban, amelyet a Jatekokjatekok.hu oldalon élvezhetsz, itt is ugyanaz a művészeti stílus és zene áll rendelkezésedre, amelyet már jól ismersz.

A modban új zenék készültek a játékhoz, amit a sorozat rajongói biztosan értékelni fognak, különösen azok, akik nem tudnak betelni ezzel a lenyűgöző univerzummal, amit a funky ütemek uralnak. A Friday Night Funkin' nyílt forráskódú jellege, valamint szórakoztató zenéje és játékmenete miatt sok játékfejlesztőt inspirált, és rengeteg modot élvezhetsz. Némelyik új zenét tartalmaz, mások új karaktereket mutatnak be, megint mások pedig mindenféle egyéb meglepetést tartogathatnak. Friday Night Funkin VS Garcello egy új karaktert és új zenét is tartalmaz, ami ellen harcolhatsz. A játékmenet ugyanaz marad, és ismét figyelned kell a képernyőn lassan felfelé gördülő nyilakra, és megnyomni a megfelelőt, amikor azok átfedésben vannak az üres alakzattal. Ha ezt megteszed, pontokat kapsz, és a képernyő aljáról a győzelemhez közelebb kerül a sáv. Ha a karaktered feje teljesen eléri a sáv bal szélét, megnyered a kört.

Játssz egy szórakoztató zenei játékot, amely a Friday Night Funkin' világában játszódik, amikor a Friday Night Funkin VS Garcello oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

A modot atsuover és Rageminer készítette.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a nyílbillentyűket a megfelelő időben, amikor azok átfedik a képernyő tetején lévő megfelelő alakzatokat, hogy pontokat szerezz.

Játsszon más játékokat a Friday Night Funkin' sorozatból:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin'
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Hasonló játékok:

Tetszik a Friday Night Funkin VS Garcello? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a friday night funkin' játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható