Friday Night Funkin Noob

Lépj be a Friday Night Funkin Noob világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb friday night funkin' játékok!

Készüljetek fel a péntek esti Funkin' sorozat legújabb tagjával - ez a Friday Night Funkin Noob! Ez az izgalmas új játék fantasztikus kiegészítője a szeretett saga-nak. Merülj el a zene és a szórakozás világában kedvenc Minecraft karaktereiddel, miközben elsajátítod az egyes dallamok rituáléját. A Friday Night Funkin Noob játékban a ritmus- és időzítési képességeid próbára lesznek téve, ahogy a megfelelő pillanatban nyomod meg a játék gombjait. A játékban elért sikerekért értékes pontokat kapsz, így büszkén hirdetheted, hogy te vagy az ütemek végső mestere. Ez a játék olyan élvezetes élményt ígér, amely egyesíti a két világ legjavát - a Friday Night Funkin' funky ritmusait és a Minecraft karakterek báját. Készülj fel tehát, hogy precízen üsd a hangokat, és groove-olj a zenére, mint egy profi. Készen állsz a kihívásra? Mutasd meg a világnak, hogy megvan benned, ami ahhoz kell, hogy meghódítsd a zenei színteret a Friday Night Funkin Noob oldalon !

Friday Night Funkin Noob egy szórakoztató csavart kínál a klasszikus ritmusjáték formulájához. A kedvenc Minecraft karaktereiddel a színpadon, ez a játék két szeretett játékuniverzum egyedülálló keveréke. Miközben elmerülsz a zenében, a kihívások egyszerre lesznek lebilincselőek és kifizetődőek. Tökéletesítsd az időzítésedet, tapogasd meg a gombokat ügyesen, és gyűjtsd a pontokat, hogy feljuss a ranglistán.

A játék élénk hangulata és fülbemászó dallamai miatt kiváló választás a ritmusalapú játék rajongói számára. Akár tapasztalt játékos vagy, akár új a Friday Night Funkin' sorozatban, ez a rész több órányi szórakozást ígér, és lehetőséget ad arra, hogy megmutasd ritmikus képességeidet. Csatlakozz a zenei kalandhoz a Jatekokjatekok.hu oldalon a Friday Night Funkin Noob oldalon, és bizonyítsd be, hogy tudod a ritmust!

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a nyílbillentyűket, amikor a képernyő aljáról érkező mozgó nyilak elérik a képernyő tetejét, és ezek a mozgó nyilak átfedik a felső nyilakat. Ha mobileszközről játszol, koppints ezekre a nyilakra, amikor azok átfedik egymást.

Játsszon más játékokat a Friday Night Funkin' sorozatból:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 4. Friday Night Funkin VS Garcello
 5. Friday Night Funkin'
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Hasonló játékok:

Tetszik a Friday Night Funkin Noob? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a friday night funkin' játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.