Friday Night Funkin' Music Notes

Lépj be a Friday Night Funkin' Music Notes világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb friday night funkin' játékok!

Játsszon egy játékot abban az egyedülálló hangulatban, amelyet a Friday Night Funkin' univerzum biztosít. Találkozz a népszerű játéksorozatból ismert és szeretett karakterekkel a Friday Night Funkin' Music Notes oldalon, és próbáld meg megtalálni a jelenet összes elrejtett zenei hangjegyét. A Friday Night Funkin' szabályaitól eltérően, amit már ismerhetsz, ez a játék megtartja a zenei témát, de itt nem kell az ütemre tapogatnod, csak gyorsan meg kell találnod a pályán elrejtett zenei hangjegyeket.

A játék 8 szintjén 10 rejtett zenei hangjegyet rejt, és az időzítő nem hagy sok időt a jelenet megcsodálására, a megfigyelőképességed biztosan próbára lesz téve a Friday Night Funkin' Music Notes játékban. A folyamatosan ketyegő időzítő mellett pedig azzal is számolnod kell, hogy ha többször rossz helyre kattintasz, az időd 5 másodperccel csökken.

Lépj be a Friday Night Funkin' univerzumába, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, és érezd jól magad.

Hasonló játékok:

Tetszik a Friday Night Funkin' Music Notes? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a friday night funkin' játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!